Aiga> Faʻasologa o Faʻamatalaga

Faʻasologa o Faʻamatalaga

Lenei itulau faʻaalia ai ia oe faʻamatalaga o a matou afifi afifi mafai ona masani ai.


Apela


4545454


O loʻo fetuʻutuʻutuʻu afifi afifi e faʻasino i se ituaiga o afifi afifi e faia e ala i le atoaga o vaega o fetuʻutuʻunaʻi mea. O lenei ituaiga o ato e masani ona faʻaaogaina mo le afifiina o ni oloa eseese, e aofia ai meaai, meainu, fale lava a tagata, ma isi tausiga o tagata lava ia ,.

O le fausiaina o le faʻapipiʻiina o ato afifiina ato e masani ona aofia ai le tuʻufaʻatasiga o mea eseese e pei o palasitika ata pei o le opp / pheregrad Alumini foili / Hologram Fitil / Pur Amininum / VRMHERS.

E masani lava, o le muamua vaega / luga vaega o le laumei ata tifaga o le lolomiina o vaega, ma e masani ona tautala, o le lolomiga o le itu tauagavale o le ata tifaga. Muamua ata tifaga o le sili ona faʻaaogaina ma Opp / PET / NY / KRAFT mea.

O le ogatotonu vaega o pa puipui, e masani lava o le a le pamundund almininim form, aua o le Aluminim mo le afifiina. Block Air, poloka la le la, poloka le suauʻu, poloka vai, alumini, o le ato lapoʻa o le ea. O le mea o loʻo i totonu o le vaega o loʻo faamauina pe / CPP ua faamauina poʻo se meaʻai faʻafesoʻotaʻi nofoaga, ma sili atu, o a tatou mea e fesoʻotaʻi ai mea uma. O nei tele vaega e teu faʻatasi ai le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi poʻo le vevela o le faʻamaufaʻailoga e fausia ai se malosi ma tumau afifiina. Nisi tagata faʻatau filifili, o se tasi faʻaaoga le tolu vaega ato tupe, atonu e faʻaaoga le sili atu nai lo le tolu vaega faʻapipiʻi.


Auala e Filifili ai Mea mo Lau Lamei Pulu?

Faʻamolemole lagona le saʻoloto mai ia matou, o le afifi afifi o le a fesoasoani ia te oe e faʻamatala ai mea o loʻo faʻaaogaina ma le mafiafia o mea ia te oe i auiliiliga ia te oe.


Mulimuli atu

I le vailaau malosi o le afifiina o afifi, fetuʻutuʻutuʻu afifi pulou e maua ai se faʻasologa o se faʻasologa o le chadiving o filifiliga e fai ai lau oloa. Mai le tagata uma o le fiafia o le susulu ma le matte e faʻaumaina i le sili ona lelei lagona o le agamalu paʻi, o avanoa e leai se gataaga. I le IN IC BRIPRATE UV, faʻailoga, Hologram, auro, siliva, ma malu malu uma, e mafai ona e faia pauna tumau i luga o tagata faʻatau. O lea, unleash lou fatufatu ma saili le lalolagi o fetuʻutuʻu o sprabed paketied orkure boach faʻaiʻu e siitia ai lau oloa i mea maualuluga.


1.glossy & Matte Finin

gloss and matte

Ua maeʻa ona maua mai e Gumey le susulu, ma atagia mai ai luga, ae o le fitt e sili atu ona maʻaleʻale, e le atagia foliga.

O le Shiny Minication e ausia e ala i le lolomiina o le glossy ata tifaga, e maua ai le ato se polesi ma manaia foliga. E fausia ai se faʻata-pei o le tulaga, faʻalauteleina le lanu ma ata lolomiina i luga o le ato, fai i latou e foliga olaola ma mauoa.

I se faʻatusatusaga, o le matematika o loʻo faʻauigaina e le sili ona malamalama i le ato. O loʻo i ai se 'eleʻele e le masani ai i luga, e faʻaititia ai le tele o le sika ma fausia se lagona vaivai, veloveti lagona pe a paʻi mai. O le matte peleue faʻaopopo se lagona o le poto ma le poto i le ato, faia o le manaia matagofie ma malie i le paʻi atu.


2.O le tamaoaiga

UV effect

O se auiliiliga UV faʻauma mo se fetuʻutuʻutuʻu afifi afifi e faʻasino i se ituaiga faʻapitoa o le taina o le ato apalai o le ato.

O le UV prop na faʻaleleia atili ai le lolomiina ata poʻo tusitusiga i luga o le ato. E mafai ona faʻaalia lanu e foliga mai e sili atu le ola, ma stex stepper, ma le aotelega o mamanu sili atu vaʻaia lelei o le UV o le UV o le UV ma le laʻei ma le manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi. O le foliga e mafai ona lamolemole, ebopi, pe mamanuina, hlompgraphic, fuafua i le manaʻo manaʻo.


3. O le a le aoga

Holographic

O se tulaga sili ona lelei, susulu faamuta i le atagia mai i luga e maua ai le taupulepulega o le holographic aafiaga.

O le Hologram tining mo se fetuutuunai afifiina o se ata vaʻaia o se ata vaʻai ma dynamic mamanu elemene e faʻaopopo ai le loloto, ma le le mautonu lagona i le afifiina. E ausiaina e ala i le tuʻufaʻatasia o le Holo8graphic mamanu poʻo ata i luga o le ato, foliga o foliga foliga, poʻo ni mea moni e foliga mai o le taga eseese mai i tulimanu eseese, fausiaina o se mesmerizing 3d aafiaga e puʻeina ai le mata ma faʻalauteleina ai le aotelega foliga.


4.stampting aafiaga

Stamp

Ina ia fausia se ea o le moni o le moni ma le faʻapipiʻi, faʻailoga e faʻaumaina o le filifiliga atoatoa. O nei mea mataga e faʻaaoga ai se faʻapitoa faiga e faʻaaoga ai se ata poʻo se logo i luga o le tagavai i luga o ato, faʻaalia ai se tulaga ese ma fesoʻotaʻi. E le gata i lea, stamp faʻaiʻu e mafai ona faia o se ituaiga o le auro stam, hologram stamp, siliva / faʻaopopoina le lagona o faʻataʻitaʻiga, o le faia o lau oloa i luga o le motu o tagata.


5. i le auro

silver and gold

O le fetuutuunai afifiina o ato foliga o le matagofie o auro / siliva faʻaiʻu e faʻaalia ai le matagofie ma poto masani. O le metallic sheen o le auro / siliva o le a faʻaopopoina le paʻi atu o mea taugata, faia o le vaʻaia lelei o le mea e mafai ai ona faʻaaogaina le ata ma mea lelei. Filifiliga mo soʻo se oloa.
Ma tusa lava pe o le a lolomiina e rotogravie o le lolomiina o le lolomiina poʻo le faʻanumeraina, e mafai ona matou fesoasoani ia te oe e maua ai auro / siliva aafiaga mo lau masani scress boach-



6. O le A Air

Soft touch

O le liligi malu o loʻo ausia e ala i se sili atu le fetaui lelei gaioiga, lea o se manifinifi manifinifi o le premium system o loʻo faʻaaoga i le ato. O lenei mea ei ai se tuʻufaʻatasiga tulaga ese lea e maua ai se mafaufauga matematika, aveese ni le le fiafia o le a le fiafia poʻo le fiafia. O le iʻuga o le suʻisuʻe, faʻamamaina foliga e faʻaalia ai le lagona o le lelei ma le faʻaleleia atili.

O afea e tamoe ai ou tamatamailima i luga o le ato, e mafai ona e lagonaina le velvevesty pito i luga ma le leai o se mea faigata po o le lototoa. O le paʻi lemu e faʻamuta e le gata i le faʻalauteleina o le taga a le taga a le taga ae maua ai foi se tamai mea manaia, faʻafaigofie ona taulimaina ma ave.

Ma le isi, o le leo malu o loʻo faʻauma e tumau e tumau ma teteʻe e ofuina ma loimata. E faʻamalosia lona lagona matagofie tusa lava pe a uma ona faʻaaogaina le faʻaaogaina, faʻamautinoa o le ato taofi o foliga muamua o foliga i le taimi.


E

1. O le pito i luma o le tamaititi-faamaoniga Sipper

xssxs

Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Puletaofia © Copyright © 2024 Shenzhen Lehua Packaging Materials Co., Ltd Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu